facebook

“Мало обстрілювали”: в Іспанії неадекватна росіянка накинулася на українців

У муніципалітеті Кальпі в Іспанії неадекватна росіянка накинулась на українців. Вона підійшла до невеликого мітингу та почала вигукувати лайки, а потім заявила, що Україну “мало обстрілюють”.

Відео інциденту опублікувала українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзакай.

Група українців у вишиванках, з українськими прапорами та плакатами зібралася на невеликий мітинг проти війни на набережній у муніципалітеті Кальпі. Але заходи припали не до смаку російськомовній жінці, і вона вирішила висловити власну думку.

За словами очевидців, жінка, ймовірно, була у стані алкогольного сп’яніння чи просто неадекватна. Вона кричала на українців із використанням нецензурних слів кілька хвилин, а потім заявила, що її звуть “Володимир Путін”.

Вона показувала українцям середній палець та говорила, що Україну “мало обстрілюють”. Раптом у середині скандалу вона дістала пов’язану синьо-жовту стрічку із сумки та заявила, що турбується за українців і почала говорити про любов до України.

Одна з українок спокійно їй спробувала пояснити, що їй довелося виїхати з рідної країни і вона важко вивезла рідних у безпечне місце – через постійні бомбардування Росії.

На що росіянка знову змінила думку і заявила, що “мало вас там бомбять”.

Обережно! Відео містить нецензурну лексику. 18+

https://www.instagram.com/reel/CkSqjpGNJFl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=4a1f9999-36f4-42a6-ba50-15d9b611b5ad

https://www.instagram.com/raminalalala/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f8b70a61-0dc7-4f97-8676-4dd1c82cb363

Джерело.

Close