facebook

Три пророцтва знаменитої Ванги на кінець 2022 року

Вважається, що свого часу вона передбачила Другу світову війну, появу ядерної зброї та багато іншого.

Петрицька лікарка померла 26 років тому, але про її страшні пророцтва люди не забули й досі, адже Баба Ванга прославилася на весь світ саме своїм «даром передбачення».

Вважається, що колись вона побачила Другу світову війну ще до її початку, передбачила появу ядерної зброї, перебудову та розвал СРСР тощо.

Її прогнози вивчають з року в рік, знаходячи все нові й нові ключі до розгадок майбутнього.

Поточний 2022-ий найвідоміша болгарська сліпа назвала «роком змін». Тепер, коли рік майже закінчується, усі розуміють чому.

Провидиця описувала останні місяці 2022 року і попереджала про таке:

1. Таємнича епідемія

Ванга передбачала, що часи під кінець 2022 настануть похмурі, темні. У вигляді епідемії. За прогнозами болгарської цілительки, клімат зміниться і заморожені частинки вірусу розлетяться в повітрі.

Тлумачі не виключають, що Ванга мала на увазі саме нові штами коронавірусу… Та, звісно ж, це не точно.

2. Боротьба за воду

Ванга бачила, що під кінець 2022-го у низці країн світу через посуху почнеться нестача питної води. Наслідком стануть спроби знайти альтернативні шляхи її отримання.

— Буде катастрофа. Води не стане. Нічого буде людям пити. Всі будуть битися за воду. Закривати її в банки. Вона стане дорожче нафти і золота. Люди будуть ходити і обмінювати золото на воду, – говорила Ванга.

Болгарська сліпа також казала, що планета почне мстити людям за недбале ставлення до глобальних катастроф: Індії вона передрекла масовий голод, а Австралії та країнам Азії — «сильні напади повеней», множинні землетруси і навіть цунамі.

3. Вторгнення на Землю прибульців

Звучить як фантастика, але життя вчить нас не дивуватися взагалі нічому. Провидиця давним-давно дала прогноз, що на початку 2023 року зміниться орбіта Землі, а перед цим, наприкінці 2022, до нас нібито завітають прибульці. Позаземні істоти відправлять на планету астероїд і результат «зустрічі», мовляв, буде жахливим.

Джерело.

Close