facebook

Новий Рік без Авакова! У Зеленського приголомшили вчинком

У ролику прем’єр-міністр Олексій Гончарук, поруч з яким стоять інші члени уряду, звертається до українців з новорічним привітанням

Кабінет міністрів України записав новорічне привітання, в ньому взяли участь всі міністри, крім глави МВС Арсена Авакова.

Ролик розміщений на офіційному YouTube-каналі уряду.

«У цьому році ви зробили складний, але дуже правильний вибір. Ви вибрали майбутнє, ви вибрали нове покоління»- сказав глава уряду.

Він додав, що зараз президент, уряд і парламент вперше в історії України працюють єдиною командою «для того, щоб країна реально змінилася».

Нарешті Гончарук побажав українцям сили для того, щоб перетворити Україну в «успішну країну в світі, і щоб ви нарешті відчули реальні зміни», проте всі звернули увагу не так на привітання Гончарука, а на відсутнійсть міністра Авакова.

Зазначимо, Верховна Рада нового скликання, в свій час перепризначила Арсена Авакова на посаді глави Міністерства внутрішніх справ. Тоді глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що Аваков буде «перехідним» міністром на шість місяців. Президент Володимир Зеленський заявляв, що Аваков перебуває «на випробувальному терміні». По факту, скоро випробувальний термін закінчується, що Гончарук, що Арахамія, конкретно про відставку нічого не говорять. Проте вони завжди зазначають – все буде залежати від роботи. І як показали останні події – робота Авакова, Зеленського не задовільняє.

Окремої уваги, заслуговують слова Євгена Шевченка, Ветерана АТО, та помічника детективів НАБУ:

Нам клятвено обіцяли, що Аваков залишиться «перехідним» міністром МВС на півроку. Просто хотілося б нагадати можновладцям, що 29 лютого 2020 року це півроку закінчуються.

Я вірю, що керівник фракції СН в Парламенті Давид Арахамія і Президент Володимир Зеленський не стануть обманювати своїх виборців і цей ублюдочний корупціонер через два місяці буде позбавлений займаної посади. Бажано з подальшим супроводженням в СІЗО, а звідти в колонію суворого режиму – на 20 років з конфіскацією, написав він напередодні Нового року.

Варто зазначити, що ще 28 серпня низка громадських організацій у спільній заяві закликали президента та його політичну силу в парламенті не перепризначати міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на будь-які посади. Окрім того, на сайт президента навіть повадалась відповідна петиція, яка була розглянута.

Аналітики та політологи зазначають, що Новорічне привітання без Авакова – це перший дзвіночок до його швидкої відставки.

Джерело.

Close