facebook

Втомлений хлопець і його корова програли на ярмарку молока, заснули і виграли Інтернет

15-річний хлопець на ім’я Мітчелл Майнер і його корова Одрі нещодавно відвідали виставку молочних чайників на ярмарку штату Айова.

Незважаючи на наполегливу роботу та зусилля, вони фінішували лише п’ятими з семи. Відчуваючи себе виснаженими, двоє задрімали, коли прийшов батько хлопчика і сфотографував їх, як вони обіймаються пліч-о-пліч. Зображення було опубліковане з таким підписом: «Наш син Мітчелл і його телиця після вчорашнього шоу». Фотографія одразу стала вірусною та наступного дня отримала понад 15 000 лайків.

«Я думаю, що коли ти проводиш з ними стільки часу, вони почуваються справді комфортно», — сказала Лора Майнер, мати хлопчика, Des Moines Register. І вона, і її чоловік виросли на фермі, але тепер живучи в іншому місці, вони хочуть, щоб їхні діти зв’язали своє коріння.

З цієї причини родина позичає тварин на літо, щоб діти могли відчути життя на фермі. «Ми багато чому навчилися на фермі, — сказав Джеремі Майнер, батько Мітчелла. «Ці цінності у нас закладені, і ми намагаємося зробити все можливе, щоб їх зберегти»

Що стосується сплячої корови Одрі, то вона повернеться на молочну ферму, коли виставки завершаться у вересні.

Фото 15-річного хлопця, який солодко дрімає з коровою, нещодавно стало популярнимоголошення

Мітчелл Майнер і його корова Одрі нещодавно відвідали виставку молочних чайників на ярмарку штату Айова.

Джерело.

Close