facebook

“Шалений снігопад рине на ці області України прямо завтра, крижаний дощ хлине на цей регіон”: синоптики про погоду

Фахівці зробили прогноз погоди, попередивши українців про неминучі опади. Варто готуватися і до снігопаду, і до дощів. Синоптики рекомендують не нехтувати застереженнями.

Як інформує “УНІАН”, у найближчі вихідні, 18 і 19 лютого, на українців чекає мокра погода. По всій країні очікуються дощі та мокрий сніг.

У неділю опади залишаться лише на заході, місцями на півночі, а також у Криму та Вінницькій області. Разом з дощами прийде і потепління. До кінця тижня температурні контрасти в Україні згладяться – по всій країні буде +3…+10 градусів.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде невелика хмарність, температура повітря вночі +2°, вдень +8°, легкий дощ. У неділю вночі очікується +1°, а вдень +4°, невелика хмарність.

У Львові в суботу вночі +4°, вдень +8°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю вночі -1°, вдень +4°, невелика хмарність, мокрий сніг.

У Луцьку в суботу вночі +2°, вдень +7°, хмарно з проясненнями. У неділю – невелика хмарність, вночі 0°, вдень +5°.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +3°…+10°, легкий дощ. У неділю температура буде +1°…+5°, невелика хмарність, легкий дощ.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +3°, вдень +10°, невеликий дощ. У неділю – невелика хмарність, +5°…+9°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -7°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг. У неділю стовпчики термометрів покажуть 0°…+3°, невелика хмарність.

У Дніпрі в суботу – невелика хмарність, температура вночі -2°, вдень +3°, мокрий сніг. У неділю температура становитиме +1°…+4°, невелика хмарність.

У Сімферополі в суботу-похмуро, суцільна хмарність, 0°…+6°, сильний дощ. У неділю – невелика хмарність, легкий дощ, +4°…+7°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі -7°, вдень +3°, сильний сніг з дощем. У неділю вночі очікується +1°, вдень +7°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -11°, вдень +2°, сніг. У неділю буде хмарно з проясненнями, вночі 0°, вдень +4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, температура вночі -11°, вдень 0°, сніг. У неділю – хмарно з проясненнями, температура складе +1°, вдень +4°.

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +2°, вдень до +6°, невеликий дощ. У неділю вночі температура становитиме +1°, вдень стовпчики термометрів покажуть +5°, похмуро, суцільна хмарність, злива.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +5°, вдень +9°, дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +3° вночі та +7° вдень, дощ.

У Трускавці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура до +8°, невеликий дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, температура +2°…+6°, дощ.

У Сваляві завтра очікується похмура погода погода і злива, до +6°. У неділю – похмуро, +2°…+6°, дощ.

У Затоці в суботу-хмарно з проясненнями, вночі +1°, вдень +12°, можливий невеликий дощ. У неділю-похмуро, температура +7°…+13°.

У Бердянську в суботу буде похмуро, температура -3°…+4°, злива. У неділю – похмуро, температура +2°…+6°, дощ.

Джерело.

Close