facebook

“Колосальний снігопад пре в ці області України, крижаний дощ заллє вулиці цих міст”: синоптики про холод

Синоптики застерегли українців про те, що вже завтра їм слід чекати серйозних опадів. Сніг і дощ хлинуть на цілий ряд українських міст, а тому варто належним чином підготуватися.

Як інформує “УНІАН”, на вихідних, 25 і 26 лютого, температура в Україні підвищиться. У більшості областей вдень буде від +2° до +7°, а на півдні та південному сході + 8°…+14°. Разом з потеплінням прийдуть і опади. У суботу вони очікуються на заході і в більшості північних областей, а в неділю змістяться в бік центру та сходу України. Місцями дощі будуть сильними і з переходом у мокрий сніг. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі +2°, вдень +9°, дощ. У неділю вночі очікується +1°, а вдень +4°, хмарно з проясненнями.

У Львові в суботу вночі 0°, вдень +6°, невелика хмарність, сильний дощ. У неділю вночі -1°, вдень +2°, похмуро, суцільна хмарність.

У Луцьку в суботу вночі +1°, вдень +5°, невелика хмарність, злива. У неділю – невелика хмарність, вночі -2°, вдень +2°, мокрий сніг.

У Вінниці в суботу буде невелика хмарність. Температура повітря +2°…+12°, сильний дощ. У неділю температура буде 0°…+5°, похмуро, суцільна хмарність.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі +4°, вдень +10°. У неділю – невелика хмарність, +4°…+8°, легкий дощ.

У Харкові в суботу температура вночі складе -2°, вдень +5°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть +1°…+5°, похмуро, суцільна хмарність, мокрий сніг.

У Дніпрі в суботу – невелика хмарність, температура вночі -1°, вдень +7°. У неділю температура становитиме +3°…+7°, похмуро, суцільна хмарність, дощ.

У Сімферополі в суботу – невелика хмарність, +1°…+12°. У неділю – невелика хмарність, + 9°…+14°.

Жителів Маріуполя в суботу очікує хмарна погода з проясненнями, температура вночі -1°, вдень +6°. У неділю вночі очікується +5°, вдень +10°, хмарно з проясненнями.

У Краматорську в суботу буде хмарно з проясненнями. Температура вночі -2°, вдень +5°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +6°, вдень +7°, дощ.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, температура вночі -3°, вдень +4°, невеликий дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, температура становитиме +5°, вдень +7°, дощ.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі +1°, вдень до +2°, сніг з дощем. У неділю вночі температура становитиме -3°, вдень стовпчики термометрів покажуть 0°, похмуро, суцільна хмарність, сильний снігопад.

У Моршині на Львівщині в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, вночі +7°, вдень +4°, дощ. У неділю – похмуро, суцільна хмарність. Температура становитиме +1° вночі та +3°.

У Трускавці в суботу буде невелика хмарність, температура до +5°, злива. У неділю – похмуро, суцільна хмарність, температура -2°…+2°.

У Сваляві завтра очікується похмура погода і дощ, до +4°. У неділю – похмуро, -2°…+4°, невеликий дощ.

У Затоці в суботу – хмарно з проясненнями, вночі +4°, вдень +12°. У неділю – похмуро, температура +5°…+9°, можливий невеликий дощ.

У Бердянську в суботу буде хмарно з проясненнями, температура 0°…+7°. У неділю – хмарно з проясненнями температура +6°…+11°.

Джерело.

Close