facebook

Таролог Гордєєв назвав найнебезпечніший регіон: “Безперервний вогонь”

Донецька та Луганська області перебувають під вогнем окупантів вже не перший місяць. Населені пункти там росіяни стирають з лиця землі.


Таролог Макс Гордєєв зробив прогноз на найближчий місяць по всіх великих містах і областях України. Він уточнив, що Донецька і Луганська область все ще залишаються під загрозою. Наприклад, в Луганській області в березні Гордєєв передбачав корупційні схеми.

“Я бачу, що “купують” якусь людину, яка відповідальна за те, щоб цей регіон звільнився. Туз пентаклей говорить мені про те, що був або буде хабар. Також Я бачу дуже сильні зміни, які продовжують складну ситуацію з містом і областю. Єдине хороше в цьому всьому пеклі – те, що там є люди, які вірять в те, що Луганськ і область знову будуть українськими”, – сказав Макс Гордєєв.

Ситуація в Донецькій області трохи краща. ЗСУ в цьому регіоні зможуть просунутися вперед завдяки допомозі від міжнародних партнерів, яка може надійде вже в середині місяця.

“Випадає жахлива карта, яка говорить, що поки що цей регіон знаходиться в негативному аспекті. Але надалі я бачу позитивні карти. По-перше, є проблиски того, що наші мужні військові пробиваються. Я бачу, що в березні цей регіон потихеньку буде очищатися від нечисті. Карти показують, що є якесь об’єднання. Люди почали розуміти, що все добре, що Україна прийде, що Україна – це те, що їм якраз потрібно”, – резюмував Гордєєв.

Джерело.

Close