facebook

Я втратила свою кровинучку, свого синочка, свою підтримку і опору: попрощалася з лейтенантом Тарасом Чайкою

Я втратила свою кровинучку, свого синочка, свою підтримку і опору. Біль і смуток ніколи не полишить моє серце, а пам‘ять про нього буде жити вічно”. У Львові попрощалася з лейтенантом Тарасом Чайкою.

З перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну, Тарас пішов до територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Після чого був направлений на службу в 125-ту окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ, де виявив бажання нести службу в розвідувальному підрозділі. Під час служби постійно вдосконалював свої знання та навички, подавав приклад у виконанні військового обов’язку.

Здобувши в умовах воєнного стану ступінь «магістра» за спеціальністю «право», Тарас мав намір отримати свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Талановитий, розумний, порядний. Дбайливий батько. Мужній, сильний, незламний, душа будь-якої компанії, рішучий, завжди веселий. Він був справжнім другом та побратимом. Завжди допомагав усім, хто цього потребував. Він був яскравим членом команди, щедро ділився ідеями, був відкритим та щирим. І саме таким він залишиться у нашій пам‘яті. Він вірив, що у всіх спорах люди мають і можуть домовлятись.

Чин похорону розпочався о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 – міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховано воїна на Личаківському кладовищі.
Життєвий шлях, дії та позиція 29-річного Тараса Чайки заслуговують на найвищу державну відзнаку – Герой України. Рада арбітражних керуючих Львівської області проcить підтримати петицію про присвоєння почесного звання Герой України (посмертно) військовослужбовцю Збройних сил України – Тарасу Чайці. Це прохання і мами Героя Алли Чайки…

Посилання на петицію: https://petition.president.gov.ua/petition/168912

Спільнота НАМУ, Національна асоціація арбітражних керуючих України та Рада арбітражних керуючих Львівської області, Львівський національний університет природокористування, колектив Факультету управління, економіки та права ЛНУП, Львівська санаторна школа N1 імені Б. І. Антонича висловлюють щирі співчуття рідним та друзям Тараса.

Кримський бандерівець приєднується до слів співчуття рідним та близьким, розділяємо ваш біль та схиляємо голову в глибокій скорботі та молитві…

Нехай Господь прийме Героя у свої обійми, втамує біль і заповнить пустку в серцях батьків і рідних….

Світла пам’ять і вічна шана Герою, який віддав життя за Незалежність та територіальну цілісність #воююча України ex

Джерело.

Close