facebook

“Паша Мерседес у суді”: Скандальному митрополиту УПЦ МП зробилося зле прямо у залі суду

Шевченківський районний суд міста Києва не обрав 1 квітня запобіжний захід скандальному митрополиту УПЦ МП Павлу, якого підозрюють у розпалюванні ворожнечі та виправдовуванні російської збройної агресії проти України. Розгляд справи перенесено на 9 годину ранку понеділка, 3 квітня.

Як інформує “Obozrevatel”, причиною перенесення стало начебто погіршення самопочуття підозрюваного, про яке суду сповістив сам Павло (Лебідь). Про це повідомляють журналісти низки українських ЗМІ з зали суду.

Згідно з повідомленнями, розгляд справи намісника Лаври митрополита Павла (Лебедя) було відкладено до понеділка, 3 квітня. Засідання, на якому для нього мають обрати запобіжний захід через підозру в розпалюванні міжрелігійної ворожнечі та виправдовуванні збройної агресії РФ проти України, розпочнеться о 9:00.

Причиною для перенесення засідання стало те, що митрополит УПЦ МП Павло заявив, що погано себе почуває “через рівень цукру”. Після оголошення рішення про те, що засідання перенесене, Павло залишив суд.

Джерело.

Close