facebook

На Запоріжжі живодери катували тварин і знімали з ними порно. ФОТО 18+

У селі Вільнянського району Запорізької області поліція затримала групу людей, які вбивали та катували тварин, знімаючи це на відео.

А також знімали порноролики з їхньої участю і публікували в соцмережі. Про це повідомили у Telegram-каналі «Це Запоріжжя».

Відомо, що очолював групу 52-річний чоловік. Разом зі своєю 24-річна дружиною вони знімали порноролики зі знерухомленими тваринами.

Зазначається, що дівчина була головною акторкою в роликах, які завантажували у соціальну мережу «Вконтакте». Злочинці навіть продавали ці ролики.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів у дворі знайшли багато фрагментів тіл тварин. На злочинців вийшли поліцейські з відділу кіберзлочинів.

ВБИВЦЯ ТВАРИН ВИБАЧИЛАСЬ ЗА СКОЄНЕ
Одна із вбивць тварин 24-річна Катерина Степаненко розповіла, що вона розкаюється у вчиненому. За словами дівчини, вона залишилась без даху над головою. Знущатись із тварин та знімати порно їй змусив 52-річний спільник. Він шантажував дівчину.

Катерина Степаненко усвідомлює, що вона чинила неправильно. Жінка додала, що вона плакала після кожної розправи над твариною.

Зловмисникам загрожує до 8 років позбавлення волі. ФОТО 18+

View this post on Instagram

Мне удалось отвести ее и предложить сказать что-то вам всем если она захочет, она изъявила желание. Киберполиция уже месяц проводила по ней мероприятия .. установлены так же лица о которых она рассказала полиции и прокуратуре ! ( Кстати хочу сказать что полиция очень хорошо показала себя в этом эпизоде ) Есть зафиксированный на видео разговор с подругой на громкой связи .. я скину немного позже этот разговор ! Одно сказать могу что у неё реально переломанная психика .. и результат на лицо ! Отдельное спасибо за вовлечённость @sikario_mma_fight_club

A post shared by Prana (@prana.108) on

Джерело.

Close