facebook

Українцям дали час до 5 вересня: Що обов’язково має зробити майже кожна сім’я

Нафтогаз опублікував важливе нагадування для українців.

Найбільший постачальник газу в Україні компанія “Нафтогаз” вирішила нагадати українцям, що обов’язково потрібно встигнути зробити до 5 вересня 2023 року. Інформація опублікована на facebook-сторінці Нафтогазу.

У компанії вирішили нагадати про терміни передачі показань газового лічильника, щоб у вересні суму за спожитий обсяг газу нарахували споживачеві коректно.

Вся річ у тому, що кожного місяця до 5 числа включно українцям варто передавати свідчення газового лічильника. Зробити це можна будь-яким зручним та доступним способом для людини, а саме:

В особистому кабінеті на сайті my.gas.ua;
На сайті без реєстрації за спрощеною процедурою. Для цього в головному меню варто натиснути розділ “Передача показників”, ввести особистий номер рахунку та перші три літери прізвища власника рахунку. Потім потрібно натиснути кнопку “Надіслати”, у вікні “Форма передачі” вводьте потокові показники газового лічильника та номер мобільного телефону, натискаєте “Надіслати”. Після виконання всіх цих кроків має з’явитись повідомлення: “Показання прийняті успішно”;
За допомогою SMS-повідомлення на номер 4647;
Через чат-боти GASUA у Viber, Telegram, NaftogazGasSupply у Facebook Messenger;
За номерами телефонів: 38 066 300 28 88, 38 098 300 28 88, 38 093 300 28 88.
Але в компанії зазначили, що не всі українці мають можливість у такий спосіб передавати показники свого газового лічильника.

Ця послуга доступна користувачам:

Кропивницька філія “Газомережі”;
Дніпровська філія “Газомережі”;
Харківська філія “Газомережі”;
Харківська міська філія “Газомережі”;
Криворізька філія “Газомережі”;
Вінницягаз;
Житомиргаз;
Сумигаз;
Київоблгаз;
Львівгаз;
Дніпропетровськгаз;
Хмельницькгаз;
Миколаївгаз;
Донецьк облгаз;
Івано-Франківськгаз.
При чому користувачів даних компаній попередили, що інші ресурси для передачі показників газового лічильника не є коректними.

Джерело.

Close