facebook

Батько одружився з подругою дочки, молодшою ​​за нього на 33 роки, але попередив занадто пізно: “Часто грали разом”

Дівчинка дізналася, що батько вирішив одружитися з її подругою і була шокована цим рішенням.

 

Є хороший і поганий спосіб, які можна запропонувати вашій мачусі, щоб їй вдалося стати вашим найкращим другом.
19-річна індонезійка зазнала змішаних почуттів, коли її батько нещодавно одружився з її подругою дитинства. Вони донедавна були дуже близькі, а їхні батьки працювали пліч-о-пліч. Про це повідомляєТигр.

Сільва Набела Двіанадіні підкреслила унікальну сімейну ситуацію, коли її батько вирішив одружитися з її близькою подругою, яка на 33 роки молодша за нього. Це возз’єднання не принесло Сільві нічого, окрім емоційних проблем.

Сильва і наречена знають один одного з юних років, їх поєднує спільний зв’язок; її батько та батько нареченої були товаришами по службі.

“Мій тато раніше був підрядником, і її батько працював на нього. До речі, він брав із собою на роботу свою дочку, що призвело до того, що ми потоваришували. Ми часто грали разом”, – розповідає вона.

Між ними був період розлуки, перш ніж вони знову зустрілися у перші роки навчання у середній школі. Несподіваний план батька одружитися з її подругою став для Сільви сюрпризом. Про це їй повідомили лише за кілька тижнів до весілля. Незважаючи на початковий шок і нездатність відреагувати, вона врешті-решт прийняла це…

Батьки Сільви розлучилися, коли вона навчалася у п’ятому класі. В даний час Сільва живе зі своєю матір’ю, а з батьком ще не знайшла можливості зустрітись після весілля.

Джерело.

Close