facebook

“Ми не домовимося”: поляк категорично відмовився продавати авто для росіян, у мережі бурхливо відреагували. Відео

Громадянин Польщі відмовився продавати автомобіль для російських окупантів. Під час телефонної розмови жінка розповіла, мовляв, загарбникам не вистачає транспортних засобів, але у результаті поляк так і не погодився продати авто.

Водночас чоловік додав, що краще б продав автомобіль українцям, але точно не росіянам. Телефонну розмову опублікували в TikTok(щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

Жінка по телефону розповіла, що автомобіль за 43 тис. доларів має намір купити один із російських фондів, тому їй необхідні документи на транспортний засіб. Однак, як тільки чоловік почув, що машина потрібна російським окупантам, він відмовився укладати угоду.

У відповідь вона заявила, що домовитися про купівлю авто її попросив брат, додавши, що російській армії не вистачає автомобілів. Також жінка додала, що давно живе у Польщі. Проте чоловік навідріз відмовився допомагати окупантам.

“Якщо ми говоримо серйозно, я можу відправити його (автомобіль. – Ред.) в Україну, але не в Росію. Я не продам авто. Ми не домовимося”, – заявив чоловік.

У мережі бурхливо відреагували на вчинок поляка. Українці подякували чоловікові та всьому польському народу за підтримку нашої країни у боротьбі проти агресора.

 

Джерело.

Close