facebook

Українці та росіяни влаштували жорсткий бій у Німеччині: Один з них вимагав говорити російською

На фоні чути, як голосно плачуть діти, а учасники конфлікту на підвищених тонах матюкаються.

З початку повномасштабного вторгнення рф сталося чимало сутичок між росіянами та українцями, які перебувають за кордоном. Зазвичай, конфлікти та бійки виникають на фоні обговорення війни чи мови.
Це і стало причиною чергової бійки між громадянами України та росії на одному з пляжів Німеччини. Чоловіки під час конфлікту пустили в хід кулаки, поки за цим спостерігали жінки. Відео масово розлетілося по Telegram-каналах.

Зйомка ведеться від імені українки, яка одразу зазначила, що вони просто відпочивали на озері. Далі кадр різко змінюється, і глядачі вже можуть побачити, як декілька чоловіків кинулися в бійку.

У цей час на фоні чути, як голосно плачуть діти, а учасники конфлікту на підвищених тонах матюкаються. “Мешканці Німеччини”, які говорять російською, почали знімати на камеру номери машин українців, погрожуючи поліцією, а також проганяли їх з пляжу.

Більше того, наприкінці відео один із чоловіків у грубій формі звернувся до української жінки з вимогою говорити російською мовою, а не “мовою своєю”. На жаль, обличчя агресивного росіянина не видно.

Автори публікації в Telegram зазначили, що після перемоги, коли наші військові вирушать на відпочинок за кордон, таких кулачних боїв буде набагато більше.

Джерело.

Close