facebook

ДОНІЙ: Україна – найбідніша країна Європи. А влада – мільярдери і мультимільйонери. Вам Євросоюз щось винний?…

Олесь Доній відзначає, що кілька років тому Україні повірили, проте з часом нічого не змінилося.

«Україна – бідна, вірніше-найбідніша країна Європи. Це вже непривабливо. Натомість в цій країні з найбіднішим населенням, влада(включаючи з Президентами) – мільярдери і мультимільйонери.

І ці мільярдери і мультимільйонери їздять по різних країнах і просять гроші… Які потім кудись безслідно зникають. І громадяни цієї країни продовжують бути бідними (і ще біднішими), а мільярдери мільярдерами», – написав у Фейсбуці Доній.

Окрім того, за його словами, на території України йде війна, занехаяна освіта, руйнуються пам’ятки архітектури.

«Чому Ви вимагаєте, щоб нас любили? Так, нам на якомусь етапі повірили. Так ми і самі повірили на Майдані, що повертаємо життя на краще.

Ви бачите це “краще”? Я знаю у кого стало краще. У того, чиї магазини “Рошен” плодяться щомісяця. Йому (і його кононенкам) стало краще. Та вони і так мають.

Бо вони мають дипломатичні паспорти, і гасають куди хочуть. Зрештою, не мали б паспортів, то вони мають стільки коштів(і вілли в Іспанії), що теж гасали б куди хотіли.

Мені Євросоюз нічого не винний. Я Європу шаную. І до антиєвропейської риторики я не приєднуюсь. В дзеркало слід дивитися! У дзеркало!» – відзначив Доній.

Джерело.

Close