facebook

На пляж Одеси прибило пляшку з заиискою із Криму, з’явилося фото: “Сподіваємось цей лист nотраиить до рук українців”

На одному з пляжів у місті Одеса виявили пляшку, в якій була записка, написана дитячою рукою. Зміст цієї записки розкриває, що вона була відправлена із окупованого Криму, а відправник чекає на повернення України. Фотографії цієї записки були поширені в мережі Інтернет.

Знайшла цю пляшку родина, яка відпочивала на одному з пляжів Одеси. Спочатку вони планували підібрати і викинути пляшку, щоб запобігти можливим травмам. Проте всередині пляшки, виготовленої із темного скла, вони помітили скручений аркуш паперу. Зрештою, вони витягли із неї записку.

За написаним видно, що автор записки – дитина. Записка написана нерівними друкарськими літерами українською мовою. Дитина пише, що їхня вся родина, включаючи маму, тата, сестричку Машу та самого автора записки, незмінно чекає на звільнення Криму від окупантів.

“Сподіваємося цей лист попаде в руки українців. Вся наша сім’я дуже чекає на звільнення від росіян. Крим – це Україна. Ми вас дуже чекаємо”, – повідомляє автор записки, який народився ймовірно вже після окупації півострова.

пляж, Люди, потопельник

Ця несподівана знахідка не може не вразити серця. Вона свідчить про те, що навіть після майже 10 років окупації, багато кримчан продовжують вірити у повернення України і виховують своїх дітей в дусі любові до батьківщини.

Джерело.

Close