facebook

Оголосили щойно! Вперше з 1991 – нова область України: Вирішальний етап. Важливо!

В Україні не може бути автономії, а тільки рівноцінні області. Після звільнення Криму півострів має отримати статус області.

Це запропонував Максим Жорін. На думку досвідченого військового, саме «особливий статус» автономії у складі нашої країни спровокував вторгнення РФ і анексію півострова.

«Деокупуємо, виселимо звідти росіян і тих, хто підтримував агресора, і тоді зробимо Крим областю України», — йдеться в черговому пості Максима Жоріна в його Telegram-каналі.

Спершу екскомандир полку «Азов» розповів, яким шляхом ми повертатимемо Крим.

«Повинен розглядатися тільки військовий спосіб визволення Криму, як основний і обов’язковий. Спочатку все вирішиться на полі бою, але, якщо на якомусь етапі з’явиться можливість для дипломатичного рішення, це буде гарним бонусом, але говорити про це можна буде тоді, коли хтось отримає хорошу відсіч», — сказав він.

На продовження вищесказаного Максим Жорін написав: «Очищення Криму від російських військ і його повна деокупація — єдиний можливий шлях до досягнення миру в регіоні. Потім ще якийсь час триватиме період робіт із населенням, яке тут залишилося. Якраз стане в пригоді наш закон про відповідальність за колабораціонізм, який було ухвалено на початку повномасштабного вторгнення».

«Після депортації «понаїхавшіх» має з’явитися нова Кримська область України. Які ризики несе «самостійність» окремих регіонів, ми вже бачили. Сподіваюся, що ніхто більше не буде гратися з автономіями, і Крим стане невіддільною частиною України», — підсумував свої роздуми майор ЗСУ.

Джерело.

Close