facebook

Пророцтво, яке збулось: Американський провидець 85 років тому передбачив війну в Україні та її незворотний кінець

Відомий американський пророк Едгар Кейсі на початку минулого століття передбачав агресію РФ проти України та розповів, чим закінчиться війна і що чекає на мир після цього.

У ХХ столітті в США жив і працював знаменитий ясновидець та цілитель Едгар Кейсі. Він зробив тисячі прогнозів, багато з яких справдилися. Зокрема, він передбачив початок та завершення Другої світової війни. Також Кейсі передбачив початок війни в Україні. У 1938 роцы він зробив пророцтво про майбутню війну в Європі, яка розпочнеться з України і в ній братимуть участь багато країн, що призведе до загибелі мільйонів людей. Він тоді сказав, що війна розпочнеться у 2014 році. Так і сталося, коли Росія окупувала Крим та розв’язала війну на сході України. Кейсі підкреслював, що ця війна закінчиться миттєво і після неї настане період миру та процвітання. Україна стане однією з найрозвиненіших країн Європи.

Крім цього, Кейсі багато говорив про глобальне потепління, розвиток технологій, а також світові економічні кризи майбутнього.

Як повідомляв “Апостроф”, за словами тарологів, цивілізаційний конфлікт між Україною та Росією триватиме мінімум до 2029 року у тому чи іншому вигляді.

Джерело.

Close