facebook

Сaмoгубствo онлайн: брат і сестра вистрибнули із 24-ого поверху (Відео 18+)

Сьогодні у Києві, 2 жовтня, парний суїцид скоїли молоді хлопець і дівчина, які вистрибнули із 24-ого поверху будинку. Момент самогубства молоді люди виклали у соцмережах у режимі онлайн.

Зараз Київські поліцейські встановлюють обставини падіння дівчини і хлопця з балкону багатоповерхівки та їхньої загибелі.

Відео 18+

Трагедія трапилася близько 12:00 години. До столичної поліції надійшла інформація про те, що поблизу багатоповерхівки на вулиці Микільсько-Слобідська перехожі виявили двох осіб без ознак життя, які, ймовірно, розбилися внаслідок падіння з 24-ого поверху.

Попередньо поліцейські встановили, що загиблі – це брат та сестра, 2005 та 2006 років народження. Зараз поліцейські спілкуються з очевидцями події, а також встановлюють родичів та близьких загиблих.

Після встановлення всіх деталей та проведення першочергових слідчо-оперативних дій правоохоронці нададуть події відповідну правову кваліфікацію.

За неофіційною інформацією, загиблі були зведеними братом і сестрою. Ймовірно, хлопець і дівчина закохалися одне в одного, що й стало причиною вчинити самогубство.

Джерело.

Close