facebook

Юлія Верба після критики купила 4 авто для ЗСУ і поїхала на фронт: 6 кілометрів до нуля

Юлія Верба нещодавно втрапила у скандал через те, що майже не поширювала збори на ЗСУ. Проте тепер блогерка шокувала фанатів – вона за власні гроші купила 4 авто для військових та відправилася у Запорізьку область.

Джерело: Юлія Верба

В інстаграмі блогерка показала кадри з поїздки у Запорізьку область та оголосила про збір на прибори нічного бачення. Верба закликала допомогти донатами для 117 окремої механізованої бригади.

Верба відправилася до Оріхова
Виявляється, блогерка поїхала на передову, щоб особисто відвезти на передову 4 авто, які купила для евакуації Збройних Сил України. За словами Юлії, коштували вони 600 тисяч гривень.

Я їх купила сама, без зборів, від себе… Машини вибирав батальйон… Ми везем ці авто самі. Їхати 1200 кілометрів,
– сказала блогерка.

Перша зупинка була в Оріхові. Верба опублікувала фото біля розбитої багатоповерхівки. Одягнена блогерка була у камуфляжну форму та бронежилет.

Згодом Верба поділилася іншими світлинами. Вона зазначила, що вже перебуває за 6 кілометрів від “нуля” – у селі Мала Токмачка. Вона також показала фото з військовими.

Юлія також поділилася з підписниками кадрами розбитого міста, яке знищили окупанти. Багато будівель стояли пошкоджені та порожні.

Блогерка закликала підписників долучитися до збору на три прибори нічного бачення для 117 окремої механізованої бригади.

“Ви самі бачили хлопців. Вони працюють на нулі! 6 кілометрів від окупації! Їм дуже треба очі на евакуації. Це врятує життя чиємусь татові, сину, братові”, – написала Юлія.

Джерело.

Close