facebook

Стосуються водіїв та пішоходів: копи та військові розпочали масштабні перевірки

На мешканців Бориспільського району чекають нові перевірки.

У Бориспільському районі Київської області протягом кількох днів проводитимуться заплановані заходи безпеки, що може призвести до обмежень руху у певних місцях та перевірки документів у громадян. Про це повідомив голова Бориспільської РВА Руслан Дяченко у своєму Фейсбуці.

За його словами, перевірки розпочалися з 9 жовтня. При проведенні таких заходів можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів та пішоходів в окремих районах громади. Також можливе перевірення документів у громадян.

В адміністрації також нагадали про заборону зйомки та фотографування техніки та військових. Людей просять зберігати спокій, розуміння про можливі обмеження та сприяти заходам безпеки.

У РВА наголосили, що всі дії дотримуватимуться чинного законодавства.

Раніше стало відомо, що на трасах відновлюють блокпости, а також під час тривог рух буде заборонено. Так, у Львівській області відновлять нічні блокпости на трасах та обмежуватимуть рух під час тривог. Так вирішили у ОВА (у зв’язку з наближенням опалювального сезону).

Вжиті заходи повинні сприяти контрдиверсійній роботі та громадській безпеці перед початком опалювального сезону та через ризики російських атак по енергетичних та інших стратегічних об’єктах.

Джерело.

Close