facebook

Холодний дощ та сильний вітер збиватимуть із ніг: синоптики попередили про погоду на неділю

За повідомленням синоптиків в Україну завтра, 15 жовтня, дощ та сильний вітер. Градуси в повітрі ще трохи радуватимуть, але не у всіх.

У неділю, 15 жовтня, в Україні хмарно з проясненнями. Дощів варто очікувати жителям та гостям заходу, півночі та місцями центральних областей. Значні опади промчаться Карпатським регіоном. На всій іншій території зберігатиметься суха погода.

Будьте обережні – сильні пориву вітру, що досягатимуть швидкості 15 – 20 метрів за секунду зіпсують цей день жителям та гостям західних областей. Обходьте стороною сухі дерева, старі будівлі та обачно паркуйте авто.

На переважній частині країни стовпчики термометрів покажуть +8 – +13 градусів в нічний час доби. Тепліше буде на заході країни – +9 – 14, а найпрохолодніше у південно-східних регіонах – +5 – +10. В денний час доби завтра прогнозується +18 – +23. По-традиція Одещина +25, а найпрохолодніше повітря буде в північних областях та майже по всій території центральної частини країни – +8 – +13.

Не пощастило з погодою сьогодні Карпатському регіону: крім доща, в повітрі вітатиме не більше +4 – +9 градусів протягом доби.

В Києві взавтра хмарно з проясненнями, вдень трохи задощить, а градуси в своєму максимумі прогнозуються вночі +13, а вдень +16.

Така синоптична перспектива чекає на Україну 15 жовтня. Та варто зазначити, що з 16 все стане набагато холодніше. В Україну поспішає справжня осінь. І вже до кінця тижня вона навіть достане «зі своїх кишень» мокрий сніг.

Джерело.

Close