facebook

“Холод, будуть удари…”: відома тарологиня попередила українців про небезпеку, вже у листопаді

Окрім поганих новин, вперше за довгий час є натяки на позитив, який українцям варто очікувати в листопаді
Відомий український енергетичний практик, майстер карток Таро та екстрасенс Яна Тимощук визначила, що буде в Україні у листопаді, а також які події у цей час відбуватимуться на фронті. znaj.ua

Також Тимощук спробувала дізнатися за новим розкладом карт, які українські міста перебувають у зоні ризику.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Яни Тимощук у мережі YouTube.

“Перша хороша новина полягає в тому, що закінчиться коридор затемнень. Вже буде більше не таких важких енергій. У натальній карті України Сонце буде в 12 будинку, це такий шкідливий будинок. Тому владі доведеться долати складності, можуть бути зречення та ізоляція. ж час ми шукатимемо нові стратегії”, – розповіла Яна Тимощук.

Також тарологиня розповіла, чого ще українцям варто готуватися в листопаді.

“Будуть небезпеки, пов’язані з водою. Також потрібно підбирати нових людей у ​​владу, тому що деякі виявилися не професіоналами, тому якісь ситуації зайшли в глухий кут. Однак якщо ми підемо шляхом позитивної карми та трансформації, то через рік на нас чекає велика удача”, – зазначила Яна Тимощук.

Ще тарологиня визначила, які міста опинились у зоні ризику

“Мені дуже “фонить” Харків, Суми, Чернігів, Житомир, Київ, Івано-Франківськ, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Дніпро, Херсон, Запоріжжя, Донецьк та Луганськ. Дуже багато зброї запускатиметься з боку Білорусі. Також я бачу, що складна ситуація буде на прикордонних територіях. У холодну пору там може бути або захід військ, або звідти завдаватимуться удари.”, – заявила тарологиня.

Джерело.

Close