facebook

Мовний скандал за участю водія Bolt: на захист таксиста стали Арестович та Бойко. Фото й відео

На захист колишнього водія служби таксі Bolt, який відмовився обслуговувати пасажирів українською та висадив їх із машини, виступили депутат від ОПЗЖ Юрій Бойко та колишній радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Зокрема, останній заявив, що готовий допомогти таксисту грошима.

Відповідні заяви було опубліковано в соціальних мережах. Чоловіка було звільнено з роботи одразу після розголосу скандалу. obozrevatel.com

Так, колишній радник глави ОП Олексій Арестович у своєму Telegram-каналі повідомив, що шукає колишнього водія служби таксі Bolt, назвавши його жертвою “мовного Талібану, та запропонував йому допомогу.
“Відгукнися, друже, хочу виплатити тобі компенсацію на час пошуку нової роботи”, – написав Арестович.

Мовний скандал за участю водія Bolt: на захист таксиста стали Арестович та Бойко. Фото й відео

Зі свого боку, народний депутат від ОПЗЖ Юрій Бойко записав відео, у якому заявив, що таксист став “жертвою дискримінації за мовним принципом”.

“Звичайно, ми знайдемо людину, яку образили – забрали в нього роботу. Ми знайдемо його та обов’язково працевлаштуємо”, – наголосив Бойко.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Києві трапився черговий мовний скандал. Нібито водій служби таксі Bolt відмовився обслуговувати пасажирів українською та висадив їх із машини. У пресслужбі компанії-перевізника повідомили, що вже відреагували на ситуацію, яка сталась у Києві.

 

 

Джерело.

Close