facebook

“Наша Формула миру – єдиний план повернення спокою усім народам”: Зеленський підбив підсумки зустрічі на Мальті. Фото

Президент Володимир Зеленський зібрав у своєму Офісі учасників української делегації третього форуму, присвяченого реалізації Формули миру, що пройшов на Мальті минулими вихідними. За словами глави держави, українська Формула миру – єдиний комплексний та реалістичний план повернення спокою не лише нашому, а й усім народам планети, які прагнуть життя без агресій.

Про засідання розповіли на сайті Офісу президента. Зеленський з оптимізмом зазначив, що кількість учасників із різних країн збільшилася, хоча турбулентні події у світі зовсім цьому не сприяють.

“Важливо, що завдяки обговоренню пунктів Формули миру ми можемо привертати необхідну увагу країн світу до України, особливо за умов загострення на Близькому Сході”, – зазначив президент.

“Наша Формула миру – єдиний план повернення спокою усім народам”: Зеленський підбив підсумки зустрічі на Мальті. Фото
Зеленський вислухав доповідь голови свого офісу Андрія Єрмака, який очолив делегацію з Києва на Мальті. Той розповів про кроки щодо імплементації Формули (продовження роботи на рівні послів, чергові заходи за участю радників із нацбезпеки) та підготовки до Глобального саміту миру на рівні лідерів.


“Під час саміту відбулося понад 20 двосторонніх зустрічей із радниками з національної безпеки лідерів країн-партнерів. Їхньою метою були узгодження участі держав в імплементації різних пунктів Формули миру, підтримка України та координація спільних дій у низці сфер”, – пояснив Єрмак.

Джерело.

Close