facebook

Долар б’є всі рекорди падіння, ще й євро заразив: обмінники і банки обновили курс валют

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 7 листопада, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 36,0426 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 38,7206 гривень за 1 євро.

Курс долара в банках на 7 листопада 2023 року

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Курс долара в обмінках на 7 листопада 2023 року
Як бачимо, офіційний долар продовжує падати. А «чорний» курс завмер в очікуванні майбутнього ціноутворення.

За підсумками аналітиків та фінансових експертів останнього розвитку подій на валютному ринку, долар та євро мають відносну стабільність, або ж тенденція незначного падіння, що укріплює позицію гривні. Українці звикли до такого керованого регулятором курсу іноземних валют. Хоч правило сьогоднішнього дня – гнучкий долар, проте Національний банк України продовжує активно диктувати свої правила гри. Але як довго зможе протриматися гривня?

Повільний низхідний тренд курсу готівкового долара продовжиться, але не варто сподіватися, що це «всерйоз і надовго» – вважає фінансовий аналітик Андрій Шевчишин. Багато фінансових аналітиків прогнозували до кінця року плавне зміцнення американської валюти і девальвацію гривні. Тож варто розуміти, що сьогоднішня ціна іноземнеої валюти – це сезонні обставини та гарна робота регулятора.

Джерело.

Close