facebook

Астролог назвав міста, де окупанти незабаром влаштують терор

Жителям цих міст варто бути обережними.

Астролог Влад Росс назвав міста, які найбільше постраждають від рук російських загарбників у грудні цього року. За його словами, ракети будуть прилітати навіть туди, де останнім часом було затишшя.

“Складна ситуація може бути в Донецькій області. Особливо це стосується Краматорська, Слов’янська… Небезпека чекає і на Хмельницький, Житомир, Чернівці, Одесу. Найуразливішим є Херсон. Ворог хоче його просто зруйнувати – так, як він зробив з Маріуполем. А все тому, що він пов’язаний зі знаком Лева. А Марс – планета війни – зустрічається з управителем Лева – Сонцем – в знаку Стрільця. Тобто міста, пов’язані з Левом можуть постраждати від російських ракет. У тому числі і Львів. Окупанти можуть “лупанути” по якійсь багатоповерхівці і заподіяти глобальне лихо”, – сказав Росс в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що самий розпал обстрілів почнеться з 9 по 15 грудня. За його словами, ворог може запустити сотню ракет за раз. Разом з тим на нас можуть летіти і шахеди, до 1000 за раз.

“В результаті може бути тимчасовий блекаут. У великих містах він може бути всього кілька днів, а ось в областях або далеких районах він може тривати тиждень. Тому я рекомендував би запастися буржуйками”, – додав астролог.

Найменше варто переживати Києву, тому що він максимально захищений.

Джерело.

Close