facebook

Стихія стирає рф з землі: окупована Євпаторія пішла під воду, в Якутську горить стратегічне підприємство, на Камчатці потонув аеропорт

Стихійні лиха майже одночасно накрили рф.

У неділю, 26 листопада, в тимчасово окупованому Криму стався сильний шторм, що привів до значних наслідків. Внаслідок сильного вітру в Чорному морі піднялись дуже високі хвилі — понад 10 метрів. Деяка фахівці вважали, що така потужність води здатна зруйнувати Кримській міст. Але поки інформації про пошкодження мосту не надходило.

Telegram-канал “Кримсткій вітер” опублікував відео наслідків цієї природної лихоманки та евакуацію населення. Люди в затоплених будинках повилазили на дахи в очікуванні рятувальників. За повідомленнями інших пабліків вода затопила не тільки житлові будинки, а траси, рух паралізовано.

У зв’язку з підтопленням будинків окупаційна влада оголосила про евакуацію мешканців Євпаторії. На Балаклавській бухті сильний вітер розірвав прив’язану до пристані яхту.

У селищі Героївське, що знаходиться поблизу Керчі, 40 будинків залишилися заблокованими через наслідки шторму.

Пошкоджені лінії електропередач у різних районах окупованого Криму спричинили проблеми з електропостачанням для деяких жителів.

За даними метеорологів, пік непогоди прийшовся приблизно на 20:00.

Крім затоплення тимчасово окупованого Криму поступило стало, що курортне місто Сочі накрило страшне цунамі, висота хвиль становила 4 метри. Відповідне відео опублікували в Телегам-каналі “Украина Сейчас”.

Внаслідок стихії було затоплено місцевий музей акваріумних риб, 8000 екземплярів унікальних риб загинули. За інформацією місцевої влади 500 тисяч мешканців без світла через обрив лінії електропередач, одна людина загинула та море затопило трасу Євпаторія-Симферопіль.

Тим часом з берегів вийшло Берингове море, внаслідок чого затоплено камчатський аеродром. Внаслідок стихії авіасполучення на кілька днів припинено.

І це ще не все. В Якутську сталася масштабна пожежа в одному з промислових цехів, пише Телеграм Реальна Війна. Україна”. За повідомленнями місцевих пабліків горить це з виробництва меблів. На ліквідацію стихії залучено 50 машин рятувальників. Про причини та наслідки не повідомляється.

Джерело.

Close