facebook

Готуйтеся! Укpаїну знову накриває сильний штopм: cильний вітеp та снігoпади. З’явилася мaпа які oбласті під зaгpозою… ФОТО

Погода в Україні 3 грудня буде сніговою та вітряною.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають, що в Україні будуть сильні пориви вітру – до 15-20 м/с. Синоптики оголосили І рівень небезпеки.

У цей день також триматиметься серйозна загроза сходження снігової лавини.

На високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей синоптики оголосили 3 рівень небезпеки.

Снігова лавина може зійти навіть за низьких додаткових навантажень.

Погода 3 грудня

В Україні 3 грудня буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг із налипанням мокрого снігу у західних, північних областях, у Карпатах, на Волині та Рівненській області. Вночі та вранці у центральних та північних областях туман.

Також очікується ожеледиця та ожеледиця. Цього дня вітер буде південно-західний та західний зі швидкістю 7-12 м/с, очікуються також пориви.

Температура в західних областях вночі і вдень 1-6° морозу; в південній частині вночі 4-9° тепла, вдень 11-16° тепла; центральних областей вдень 7-12° тепла”, – йдеться у повідомленні.

Погода 3 грудня у Києві

У Києві 3 грудня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують мокрий сніг із налипанням, ожеледицю та ожеледицю. Уночі очікується сильний туман із видимістю до 200-500 м/с. Це все спричинить порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг та вулиць. У цей день вітер буде західний зі швидкістю 7-12 м/с, будуть сильні пориви вітру.

“Температура по області вночі та вдень від 2° морозу до 3° тепла; у Києві вночі та вдень 0-2° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

В Україні вдарить -4

За даними meteoprog, 3 грудня в Україні буде сніг, туман та сильний вітер. Найнижча температура повітря буде на території Волинської області.

Там температура повітря опуститься до -4…0 градусів. Найтепліше буде у Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +11…+14 градусів.

 

 

Джерело.

Close