facebook

В Україну повертається масштабне похолодання, потужний мороз у -19 градусів суне сюди: буде шалений снігопад і дощ

Синоптики попереджають українців про похолодання, на яке слоід очікувати вже прямо зараз. Повернеться мороз і опади.

Як інформують “УН”, у 15 грудня у Києві хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі 0…-2 градуси, удень 0…-2 градуси.

Про це йдеться на сайті Гідрометеорологічного центру.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі -1…-3 градуси, удень -3…+1 градус.

На півночі України хмарно з проясненнями, у Чернігові та Сумах хмарно; без опадів; у Чернігові та Сумах уночі мокрий сніг та дощ; вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1…-3 градуси, удень -3…+1 градус.

У центрі України хмарно з проясненнями, у Полтаві та Дніпрі хмарно; без опадів; у Полтаві уночі мокрий сніг та дощ; у Дніпрі уночі дощ, удень невеликий дощ; вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +5…-3 градуси, удень -3…+5 градусів.

На сході України хмарно, уночі помірний дощ, удень невеликий дощ; у Харкові уночі мокрий сніг та дощ, удень невеликий дощ та мокрий сніг; вітер уночі південно-західний, 7-12 м/с, удень північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +4…-1 градус, удень 0…+4 градуси.

На півдні України хмарно, уночі помірний дощ, удень невеликий дощ, у Одесі та Миколаєві удень місцями невеликий дощ; вітер уночі південно-західний, 7-12 м/с, удень північно-західний, 5-10 м/с.

Температура повітря уночі +7…+5 градусів, удень +5…+7 градусів.

У Сімферополі хмарно, уночі дощ, удень невеликий дощ, вітер уночі південно-західний, 7-12 м/с, удень північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря уночі +7…+5 градусів, удень +5…+7 градусів.

Раніше синоптик Ігор Кибальчик попереджав, що мороз до -20 градусів можливий у деяких місцевостях, особливо Карпатах, аж до 20-х числ грудня.

Джерело.

Close