facebook

Естонсьkа провидиця Мерилін Керро назвала 4 речі, яkі ніk0ли не можна робити…

Фіналістка “Битви екстрасенсів” Мерилін Керро дає поради своїм підписникам в Instagram.

Цього разу знаменита ясновидиця розповіла про те, як правильно спілкуватися з батьками, щоб не накликати біду.

“Не вчіть їх життя”. Навіть якщо ви в сто разів розумніші за них, навіть якщо ви ТОЧНО ЗНАЄТЕ ЯК ТРЕБА – не розповідайте мамі й татові, як треба жити. У них своє життя, у вас своє.
“Не піднімайтеся над ними”. Не робіть так ні в реальному житті, ні в думках. Ви нічим не кращі за них! Те, що вам довелося прочитати розумні книжки, переглянути розумні відео на ютубі або відвідати гарний тренінг, не робить вас ні розумнішими, ні добрішими, ні мудрішими. Як би вам це не здавалося. Засуньте собі ваше самозамилування в одне місце. Запам’ятайте, що енергія роду ЗАВЖДИ йде від старших (у тому числі й померлих) до молодших. Самовивищуючись над батьками, ви ніби стаєте старшими стосовно них, і тим самим блокуєте енергію роду. А робити так я не пораджу навіть найстрашнішому ворогові.
“Не сподівайтеся, що вони схаменуться”. Є спокуса “випадково” залишити розумну книжку або подарувати щось мамі, щоб вона розвивалася. Не робіть так. Ви можете допомогти ТІЛЬКИ якщо тато чи мама самі вас попросять. Лізти в душу і нав’язувати якусь думку не варто. Нічого, крім злості на вашу адресу, ви не отримаєте. Дайте вашим батькам пройти свій шлях і заплатити за своїми рахунками.

Джерело.

Close