facebook

“Ганьба такій лікарні”: розгнівана Приходько “рознесла” клініку, в якій не зробили операцію її сину (ФОТО)

Відома українська виконавиця Настя Приходько, розкритикувала новорічний музичний концерт, стала жертвою прикрого випадку, пов’язаного з однією з популярних мереж київських клінік. Подробиці – в нашому матеріалі.

Як виявилося, молодшому синові Приходько, 3-річному хлопцю на ім’я Лука, призначили операцію. Причиною гніву артистки стало те, що її з сином попросту ігнорували. Про прикрий інцидент Приходько розповіла у себе в соцмережах.

За словами 35-річної співачки, вона приїхала з Лукою у відділення термінової допомоги. Медики направили дитину до хірурга, який призначив хлопчику операцію. Опісля лікарі попросили Анастасію зачекати 40 хвилин, але в підсумку до неї ніхто не вийшов. Виконавиці сказали на рецепції, що ніхто не знає де зараз перебувають медсестри. Відмітимо, що до хірурга у селебритіс немає жодних претензій, лише до лікарні та рецепції.

На жаль, операція не відбулась. Дитина зараз спить, тому що дуже втомилася, дуже маленький. Переді мною ніхто не вибачився, сказали, що нічого не можуть зробити. Ганьба такій лікарні, ганьба всім, хто брав участь і навіть не підняли свою дупу, щоб якось порухатися та знайти медсестер. Вони просто сказали, що не можуть до них додзвонитися,

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Анастасія Приходько (@prykhodko_official)

Артистка розповіла фоловерам, що їй вдалося знайти іншу лікарню. Знаменитість вже встигла записатися на прийом та поїде з сином робити операцію.

 

Джерело.

Close