facebook

Кінець війни в Україні: ми навіть не на половині шляху — українців протверезили заявою

Тарологиня розповіла про закінчення війни.

Після початку повномасштабного вторгнення в соціальних мережах з’явилось багато блогерів-тарологів. Дуже багато тарологів почали робити аналітику стосовно війни та її закінчення.

Про свій прогноз розповіла тарологиня Яна Пасинкова на YouTube-каналі “Поговоримо”.

Варто одразу зазначити, що питання строків не до карт таро. Вони чітко не показують дати певних подій, тому, якщо таролог називає точну дату — він трішечки лукавить. За точними датами та строками краще звернутись до астрологів.

Крім того, розклади карт на міжнародну політичну ситуацію дуже складними, через те, що є багато факторів, які впливають на ситуацію, на відміну від особистих розкладів. Тому є вірогідність того, що розклади на тему війни можуть не погратися.

Тарологиня Яна Пасинкова на запитання ведучої на якому етапі війни знаходиться Україна, вона відповіла, що все залежить від того, чого прагне Україна і на що готова піти.

“Якщо ми хочемо повернути всі кордони станом на 91 рік і вигнати орків, то ми з вами навіть не на середині”, – наголосила тарологиня.

При цьому вона зауважила, що якщо Україна має намір максимально відтіснити ворога, то на 80% вона це зробила.

“Якщо їх відтіснити, не дати пройти далі й заморозити цю війну — це не питання. Якщо ж ми хочемо повністю від них очиститися — то ту вже є питаннячка” – пояснила Пасинкова.

Також Пасинкова наголосила, що в України немає іншого варіанту, аніж перемогти у цій війні, це питання часу.

Джерело.

Close