facebook

Гороскоп на 17 грудня для всіх знаків зодіаку: день кардинальних змін

Нинішній день – час кардинальних змін, до яких необхідно підходити обережно та продумано.

Зміст
Овен
Телець
Близнята
Рак
Лев
Діва
Терези
Скорпіон
Стрілець
Козоріг
Водолій
Риби
Все, що буде зроблено поспіхом, навряд чи виявиться вдалим: згодом все доведеться переробляти, якщо, звичайно, у людини залишиться така можливість, тож краще не поспішати. Бажання помститися комусь зі своїх недоброзичливців може приховувати небезпеку: злий вчинок може повернутися бумерангом до того, від кого виходить.

Овен
День, як і належить вихідному, бажано присвятити коханим людям, друзям та рідним – насамперед літнім родичам та дітям: ви не тільки виконаєте свій обов’язок, а й отримаєте задоволення.

Телець
Вирушаючи на шопінг, увімкніть режим розумної економії, інакше ризикуєте витратити набагато більше, ніж можете собі дозволити, і до наступних виплат змушені будете тугіше затягнути пояс.

Близнята
Не варто ухвалювати кардинальних рішень, спираючись лише на свою думку – вона може виявитися помилковою: намагайтеся підстрахуватися та порадитися з кимось із близьких, яким ви беззастережно довіряєте.

Рак
Не варто таїти зла на близьку людину, навіть якщо вона здійснила вчинок, який вам категорично не сподобався: злого наміру у неї точно не було, а помилитися може кожен — навіть ви самі.

Лев
Не відкладайте похід до музею чи театру, навіть якщо вам здасться, що ваш настрій йому зовсім не відповідає – позитивні враження, які ви отримаєте, значно його покращать.

Діва
Песимістичний погляд на навколишній світ «вилікує» заняття улюбленою справою, до того ж ви можете значно вдосконалити свої навички та вміння в цій справі, так, що ваші вироби стануть витворами мистецтва.

Терези
Перш ніж розірвати стосунки з коханою людиною, подумайте про можливість дати вашим стосункам ще один шанс – пам’ятайте, що зруйнувати їх легко, а зворотного шляху може і не бути.

Скорпіон
Людина з минулого життя, яка з’явиться у вашому оточенні цього дня, прийде не просто так: найімовірніше, їй щось від вас потрібно, але тільки вам вирішувати, йти їй назустріч у цьому питанні чи ні.

Стрілець
Не варто хапатися за всі господарські справи одразу — у такому разі ви ризикуєте не досягти успіху в жодному, до того ж, непогано згадати про те, що в календарі — вихідний день, і знайти час для відпочинку.

Козоріг
День не обіцяє неприємних сюрпризів – найімовірніше, він мине спокійно та без подій, що необхідно використати для того, щоб відновити сили перед початком робочого тижня.

Водолій
Виходячи за поріг власного будинку, необхідно дотримуватися максимальної обережності і стежити за своїм майном, інакше, повернувшись назад, ви можете чогось не дорахуватися.

Риби
День – особливо друга його половина – сприятливий час для романтичного побачення: вдасться не лише приємно провести час із коханою людиною, а й перевести стосунки на новий рівень.

Джерело.

Close