facebook

“Війна забрала мрії”: у боях на Донеччині загинув 19-річний захисник Фото

На Лиманському напрямку фронту в боях із ворогом обірвалося життя молодого воїна ЗСУ Володимира Рябцева. Захисник служив у мінометному взводі аеромобільного батальйону 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади.

Героєві навіки лишилося 19 років, найріднішу людину втратили батьки. Гірку звістку оприлюднила у Facebook Малинівська громада Пологівського району.

“Дитина, лише починав робити свої перші, юнацькі кроки у житті, мріяв про кохання, будував плани на майбутнє. Війна забрали мрії. Юнак вибрав інший шлях – пішов добровольцем захищати Батьківщину, щоб “раши*тський болотний сморід” не заполонив нашу землю”, – зазначили в громаді.

Володимир Миколайович Рябцев народився 9 червня 2004 року. Він виріс у селі Новозлатопіль, але з початком повномасштабного російського вторгнення був змушений перебратися до Запоріжжя, адже його рідний край опинився в лапах ворога.

Юнак не міг залишатися осторонь. У свої ще 18 років, 3 березня 2023-го, Володимир пішов добровольцем на військову службу. Він приєднався до аеромобільного батальйону військової частини А0281 (95-та ОДШБр). Воював у складі другого мінометного відділення мінометного взводу артилерійської батареї.

Вірний військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок, старший солдат Володимир Рябцев загинув у бою за свободу та незалежність України. Життя молодого захисника обірвалося 28 грудня 2023 року біля Тернів Лиманського району Донеччини.

У Малинівській громаді висловили щирі співчуття родині та близьким Героя з приводу непоправної смерті сина, внука, брата, дядька.

“Втрата важка та непоправна, але ще важче та сумно стає від того, що із життя йдуть молоді люди – наша надія, наша підтримка і майбутнє України. Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас! Пам’ять про Володю завжди буде жити у наших серцях!” – зазначили в громаді.

 

Джерело.

Close