facebook

Одружений ексчоловік Ані Лорак підтвердив стосунки з моделлю і показав їхні романтичні поцілунки

Мурат поділився ніжним відео з новою обраницею.

Ексчоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налкакіоглу офіційно підтвердив свої нові стосунки.

Вже тиждень бізнесмен у Instagram постить спільні фото і відео з українською моделлю на ім’я Анастасія. Втім, Мурат інтригував підписників, чи це його нова обраниця, чи близька подруга. Тепер у юзерів не залишилося сумнівів – між Налкакіоглу та Анастасією роман.

Доказом цьому стало романтичне відео, яким пара поділилася у сторіз свого фотоблогу. У ролику Мурат та Анастасія йдуть узбережжям моря, тримаючись за руку. У певний момент нова кохана Налкакіоглу цілує його у щоку, а він піднімає її на руки, після чого вони зливаються у ніжному поцілунку.

Нагадаємо, поки Лілія і Мурат мовчать про те, що відбувається у їхніх стосунках, інсайдер розкрив, чому подружжя насправді розійшлося. За словами джерела, як і з попередньою дружиною Ані Лорак Мурат зраджував Лілію. Окрім того, стверджує інформатор, друга дружина Мурата навіть не була знайома з його родиною, оскільки там “несерйозно ставляться до його обраниць”. А Лорак для родини Налкакіоглу, стверджує джерело, була “іграшкою.яка відома і при грошах”.

Як відомо, з Лілією Реус Мурат одружився у Конча-Заспі на початку червня 2023 року. Про їхній роман стало відомо 2020-го, а 2021-го Мурат освідчився дівчині. До цього протягом 10 років бізнесмен був у шлюбі зі співачкою Ані Лорак, від якої має доньку Софію.

 

Джерело.

Close