facebook

“Будуть руйнування”: астролог назвав дати, коли постраждає майже вся Україна

За словами Урануса, до середини лютого не можна ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Астролог Дмитро Уранус склав гороскоп для України на найближчий час і з’ясував, що на нас чекає. За його словами, ситуація в країні буде дуже напруженою до 10 лютого.

“Сьогодні стався молодик в Козерозі, поруч з планетою Плутон, в 8 руйнівному астрологічному секторі карти лунації для Києва. Дана карта дає для України важкий прогноз на найближчі 30 днів, до 10 лютого. Це поганий час для фінансово-економічної ситуації, а також загрожує посиленням масштабних ударів і безліччю руйнувань в країні. Потрібно протриматися цей місяць”,-написав Уранус у своєму Telegram-каналі.

Він додав, що ворог може завдати удару по енергетичних об’єктах в Україні під час точного з’єднання транзитних Місяця і Плутона. Це з’єднання відбудеться вранці 12 січня. Час впливу аспекту з 3 ночі до 6 ранку включно.

“Виходячи з астрологічного символізму планет, потрібно приділити особливу увагу захисту атомних електростанцій, трансформаторів та інших енергетичних об’єктів, пов’язаних з впливом планети Плутон. Також можливі великі руйнування в житловому секторі, бо житловими будівлями управляє Місяць”, – додав астролог.

Якщо врахувати другу хвилю сильних холодів, яка наближається в найближчі 2-3 дні, то, продовжив експерт, ймовірність ударів стає ще більшою.

“По регіонах є небезпека для Києва, Запоріжжя, Дніпра, Павлограда, Харкова, Хмельницької області. А також для Одеси, Миколаєва, Черкас. Попередньо хочу сказати, що наступний небезпечний аспект буде спостерігатися близько 18 січня, коли транзитний Марс пройде по урану карти України. Не ігноруйте сигнали тривоги! Бережіть себе”, – підсумував Уранус.

Джерело.

Close