facebook

Морози скують землю та ще й снігом привалить: синоптик Діденко попередила про погоду

За повідомленням синоптика Наталки Діденко в Україні завтра, 13 січня, прогнозується погода, яка відповідатиме класичній зимі. Саме час ліпити снігову бабу.

Циклон у суботу зумовить гарний сніг на заході, півночі та у центральній частині країні. Надвечір сніг загляне і у південні регіони. Лише в східних областях опадів 13 січня не очікується.

Морозно. Найближчої ночі прогнозується на стовпчиках термометрів в межах -12 – -18 градусів. На півдні значно слабіше: -4 – -9. І найтеплішими морозні показники будуть в західних регіонах: -2 – -6 морозу. Вдень варто очікувати на переважні градуси – 4 – -8. Значно морозніше буде на сході і північному сході: -7 – -12. І більш комфортна зимова погода передбачається на заході країни: -1 – -5.

У Києві в суботу очікується сніг. На дорогах ожеледиця – зберігайте обережність. По температурним показникам: вночі -10 – 12 морозу, а вдень стовпчики термометрів покажуть -3 – -5 градусів.

А от 14 січня вже переважатиме волога погода з мокрим снігом та до +3 тепла в повітрі. Саме так, морози підуть на спад. Але теплі градуси в повітрі зіпсує сильний, штормовий вітер, який прогнозується в Україні вже 14 – 15 січня. А ще сонце – його обіцяють багато!

Джерело.

Close