facebook

Щойно! В НАТО зpобили екcтрену зaяву. Тотaльна війна з росією. Цивільне населення Зaxодy пpиготуватися

Голландський адмірал та голова військового комітету НАТО Роб Бауер попередив, що цивільне населення на Заході повинно готуватися до можливого конфлікту з pосією.

Він зазначив, що збройні сили вже налаштовані на випадок війни.

Однак цивільні громадяни також повинні бути готові до війни, яка може спричинити значні зміни у їхньому повсякденному житті.
Про це повідомляє Sky News. (сили НАТО – Ред.)

“Ми повинні усвідомити, що мир не є даністю, що ми живемо в мирі. І саме тому ми (сили НАТО – Ред.) готуємося до конфлікту з pосією…

Але дискусія набагато ширша. Це також промислова база і люди, які повинні розуміти, що вони відіграють певну роль”, – заявив адмірал.

Бауер також висловив думку, що Швеція правильно зробила, коли на початку поточного місяця закликала своє населення готуватися до можливої війни.

“Все починається з усвідомлення того, що не все можна передбачити і не все буде добре протягом наступних 20 років”, — сказав він.

Попередження високопосадовця прозвучало незадовго до початку найбільших навчань НАТО з часів холодної війни, під час яких альянс планує вдосконалити свою готовність відстоювати вторгнення російських військ.

Зазначається, що у рамках навчань Steadfast Defender, які триватимуть до травня, візьме участь близько 90 тисяч військовослужбовців, включаючи 20 тисяч військовослужбовців з Великої Британії.

Раніше Бауер уже закликав країни Заходу готуватися до епохи, коли “будь-що може статися в будь-який момент”, включаючи можливість війни.

Джерело.

Close