facebook

Та все, ЗАКІНЧУЄМ ВІЙНУ! Щойно з РФ – екстрене звернення: ви вже бачили? ВИГОЛОСИВ САМ, ого!

Депутат Держдуми РФ, відомий прихильник політики Путіна Анатолій Вассерман несподівано висловився проти війни в Україні, бо це, за його словами, ніяка не «СВО», а геноцид українського народу.

Відповідне повідомлення з’явилося на його сайті 23 січня.

«Певно всі знають Анатолія Вассермана. Депутат держдуми Росії і радикальний українофоб, хоча сам народився і виріс в Одесі. І тут раптом така несподіванка від нього: на його особистому сайті з’явилася заява на підтримку України. У заяві визнається, що так звана «СВО» РФ в Україні — це війна і геноцид», — йдеться в повідомленні аналітиків OSINT.

Сам Вассерман нібито вибачається перед народом України за свою діяльність і закликає росіян боротися з ворогом у Кремлі. У пості він зазначив, що впевнений, що його публікація здивує багатьох, але він більше не може мовчати. Він зізнався, що раніше підтримував так звану «СВО», але зараз його думка змінилася, тому що він побачив, що це ніяка не «СВО», а геноцид українського народу.

«Нам усім промили мізки, змусивши ненавидіти людей, які нам не зробили нічого поганого. Не вірте нашим «воєнкорам», які кажуть, що ЗС РФ б’ють тільки по військових об’єктах. Ні, ми нещадно і без сенсу знищуємо мирне населення. Настав нам час розплющити очі і побачити те, на що перетворилася наша колись велика держава», — написав Вассерман.

Проте, згодом публікація Вассермана залишилися лише в архіві, також він встиг підчистити свій телеграм-канал.

 

Джерело.

Close