facebook

Кінець війни в Україні: українцям треба приготуватися до весни — вона буде довгою

Мольфар поділився, чого чекати українцям навесні.

Вже незабаром настане весна й українцям прогнозують на цей період важливі події. Мольфар Овен Стефан озвучив новий прогноз у відео, доступному на YouTube-каналі Мій світ.

Зокрема, мольфар обіцяє, що під кінець квітня варто очікувати на відмінні новини. Мало того, навесні для України відчиниться вікно можливостей.
За його словами, у 2023 році не всі можливості було використано. Але вже цього року вдалося відчинити вікно можливостей. Воно відкриється з 1 березня та закриється 1 липня.

Овен Стефан також додав, що у цьому вікні також будуть ще коридор у коридорі – з 4 квітня до 5 травня. Цей період підпадає на час великого посту. Тому, мольфар вважає, що наприкінці квітня варто очікувати чудових новин.

За словами Овена Стефана, є ще одна дата, і вона вписується у ці два коридори – це 24 квітня. Мольфар сподівається, що ці коридори ми не проігноруємо, на допомогу варто чекати від вищих сил, помічників та союзників. Насамперед це українські військові та надходження нової зброї.

Також ще один мольфар з Івано-Франківської області Нечай передбачив повномасштабне російське військове вторгнення в Україну ще декілька років тому.

Ще понад 12 років тому він заявляв, що такий результат подій цілком ймовірний. За його словами, із кремлівським диктатором володимиром путіним спробують домовитися, а якщо глава кремля не поступиться – світ чекає велике лихо.

На думку експертів, Нечай говорив про можливий ядерний удар. Також здійснюються пророцтва Нечая про те, що будуть зруйновані великі українські міста.

У 2009 році мольфар заявив, що відбудуться такі події, які поставлять хрест на дружніх стосунках України та росії. При цьому Нечай не назвав чіткої дати закінчення війни, але вважав, що бойові зіткнення не триватимуть довго.

Джерело.

Close