facebook

Вже від сьогодні: в Ощадбанку зробили термінову заяву

Починаючи відсьогодні, ще одне відділення Ощадбанку розпочинає свою роботу на Донеччині, цього разу в селі Олександрівка Краматорського району. Це вже 34-та установа Ощадбанку в області.
Про це повідомив голова правління Ощадбанку Сергій Наумов.

Відділення розташоване за адресою: вулиця Самарська, будинок 11. Графік роботи з клієнтами: з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00. Крім того, доступний банкомат для зручності клієнтів.

Для багатьох мешканців Олександрівки цей день є важливим, адже з квітня 2022 року в їхньому населеному пункті не було жодного відділення Ощадбанку. Тому відкриття нового відділення стало великою подією?, особливо для наших колег – Світлани та Марії (зображених на фото), які вже готові зустрічати клієнтів і надавати їм всю необхідну допомогу!

Попри ведення повномасштабне вторгнення, українці потребують фінансової підтримки. Це підтверджується зростанням кредитного портфеля фізичних осіб банку “Ощад” на 30% до 15 мільярдів гривень протягом 2023 року.

Про це повідомляється на Telegram каналі голови правління Ощадбанку Сергія Наумова.

Для забезпечення більшої доступності кредитів, ми пропонуємо різноманітні кредитні продукти, включаючи розстрочку, що дозволяє придбати товар без переплат. Цей продукт дозволяє клієнтам сплачувати за товар частинами, уникнувши необхідності сплачувати всю суму одразу. На відміну від кредитних карток, де можуть нараховуватися проценти, якщо заборгованість не погашена до закінчення пільгового періоду, розстрочка спрощує процес отримання кредиту для придбання товарів, які клієнт не може оплатити одноразово.

Джерело.

Close