facebook

Гордон натякнув, що “найближчими 2 тижнями в Росії буде весело і яскраво”: “У нас є ще дещо”

Журналіст Дмитро Гордон анонсував численні цікаві події у Росії найближчим часом.

“Ви пам’ятаєте, я говорив, що знаю про те, що у нас дещо є? Я порадую наших шанованих глядачів: у нас є ще дещо. і ще дещо” — заінтригувавзаінтригував українців Дмитро Гордон.

Анонс жарких подій на території РФ від Гордона можна почути на каналі YouTube.

Маючи інформацію, але, не маючи можливості її розсекретити, відомий журналіст вирішив порадувати українців, тонко натякаючи на події: “У нас дещо є. Ніхто цього не афішує: ні ті, хто нам це щось передав, ні ми, які це щось маємо, але літаки вперто падають і скоро патимуть не лише літаки. Те, що українські дрони кілька ночей поспіль відвідують Санкт-Петербург, то це теж про щось говорить. Ви тільки відстань порахуйте якусь”.

Потім Дмитро Гордон урочистим голосом, радісно посміхаючись, заявив: “Все йде за планом. Постукаю тричі по дереву. Далі я не можу нічого говорити, але маю гарний настрій, тому що я знаю, що в найближчі два тижні в Росії буде “весело і яскраво”. Зверніть увагу, що літаки збивають над територією Росії, тому дещо для тих, хто розуміється, це говорить. Резюмую: поки що все не переб’ємо — не заспокоїмося“.

Також Гордон відповів на запитання, коли Україна переможе.

 

Джерело.

Close