facebook

Зеленський після замаху РФ з’явився на публіці і прокоментував ракетний удар по Одесі

У момент вибуху Зеленський та грецький прем’єр перебували у порту Одеси.

Президент України Володимир Зеленський після повідомлень грецьких ЗМІ про замах на нього з’явився на публіці і прокоментував ракетний удар по Одесі під час його зустрічі з прем’єром Греції.

Під час брифінгу Зеленський повідомив, що він та грецький прем’єр бачили на власні очі ракетну атаку окупантів по місту. В момент вибуху вони перебували у порту Одеси.

За його словами, внаслідок ранкової російської атаки є загиблі та поранені.

“Ми бачили сьогодні цей удар. Ви бачите, з ким ми маємо справу, їм все одно, куди бити. Я знаю, що сьогодні були жертви, всіх деталей не знаю ще, але знаю, що є загиблі, є поранені. Їм все одно, куди бити. Цим людям все одно”, — сказав Зеленський.

Глава держави наголосив, що сьогоднішній удар показав, що потрібно ще більше посилювати протиповітряну оборону.

Реакція грецького прем’єра на ракетний удар РФ по Одесі
Грецький прем’єр Кіріакос Міцотакіс розповів, що наприкінці зустрічі із Зеленським почув звук сирени і вибухи, які “були дуже близько від нас”.

“Зеленський і його штаб нам показували і пояснювали значення порту і те, що робиться, щоб відновити і посилити шлях морський український, і яку шкоду зазнав під час атак. Уже в самому кінці ми почули звук сирен і вибухи, які були дуже близько від нас. Ми не встигли піти в захищене місце, це дуже приголомшливий досвід”, — сказав Міцотакіс.

Джерело.

Close