facebook

Це буде велика проблема: Буданов попередив, що готують орки

Буданов поділився, що готують російські окупанти вже рік
Глава української розвідки Кирило Буданов поділився, чим російські окупанти активно займаються вже понад рік, пише РБК-Україна.

За словами Буданова, противник продовжує активно будувати залізницю на тимчасово окупованих територіях України, це може у майбутньому скласти для нас серйозну проблему.

За словами глави ГУР, цей процес уже майже завершено. При цьому він додав, що із сухопутною частиною залізниці, яку будують окупанти, українські військові можуть впоратися.

Наші захисники вже мають досвід у подібних речах. Крім того, він вважає, що це питання вдасться вирішити набагато легше, ніж ситуацію з Кримським мостом.

Російські окупанти хочуть поєднати Маріуполь із російськими Ростовом, Таганрогом та іншими великими містами на Донбасі.

За даними британської розвідки, нова залізнична гілка на південь від Донецька завдовжки близько 60 км будувалася вісім місяців.

Також військові експерти зазначили, що залізниця, що існує, проходить через територію, яка є вразливою для українських високоточних ударних систем великої дальності.

По фото з космосу можна зробити висновок, що окупанти вирішили прокласти трасу далеко від населених пунктів. Це може бути пов’язане зі складностями, викликаними розширенням вже наявної дороги.

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко розповів, що противник уже почав облаштовувати залізничний міст біля села Гранітне через річку Кальміус.

За словами Андрющенка, на практиці це означає не лише розв’язання питання військової та цивільної логістики, а й зниження залежності від залізничного сполучення Кримським мостом.

Залізничне сполучення з Волновахи йде на захід через Розівку — Мелітополь до Криму та на північ до Донецька.

Джерело.

Close