facebook

Путiнська секpетарка пєсков. дiзнавшись пpо уд@pu Укpаїни по цілях в Татаpcтані

У Кремлі звикли ігнорувати будь-які провали та поразки.

Викривлена реальність, суцільна брехня та пропаганда – звичний “корм” для росіян.

Тож, не дивно, що і сьогодні, після атаки українських дронів по Татарстану, там взялись вдавати, що усе під контролем.

Зокрема, путінський посіпака, його прессекретар діма піськов під час конференц-колу з російськими ЗМІ прокоментував атаку досить стримано. У дусі “ми працюємо”.

Піськов визнав, що Татарстан було атаковано. Він звинуватив у цьому Україну та взявся погрожувати “знищененням”.

“Київський режим продовжує свою терористичну активність. Ми і наші військові працюємо, щоб цю загрозу мінімізувати, а згодом повністю знищити”, – зазначив діма піськов.

Насправді такі заяви від т.з офіційних осіб т.з росії звучать, як мінімум, дивно, якщо не абсурдно. Бо, по-перше, терористичну активність ведуть саме вони.

І не лише на території України. Зокрема, у Бєлгороді вибухи лунають усе частіше саме з їхньої вини, саме їх хвалене ППО обстрілює прикордоння.

По-друге, Україна має повне право атакувати військові об’єкти країни, яка розпочала та другий рік веде війну проти неї, країни, яка обстрілює щодня мирні міста та вбиває наших людей.

При цьому українські спецслужби не обстрілюють російські мирні міста, не атакують житлові будинки, як це роблять вони. І не завдає країні-агресору жертв серед цивільного населення.
Атака по Татарстану: головне

2 квітня два дрони атакували підприємства в Татарстані, який розташований за понад тисячу кілометрів від кордону з Україною.

Влучання стались на території особливої економічної зони Алабуга, де розташований нафтопереробний завод Елаз-Нафтопродукт і завод з виробництва ударних дронів “Шахед”.

Атаку організувало Головне управління розвідки Міноборони України та СБУ.

Джерело.

Close