facebook

Світла не буде по 12 годин: енергетики дали нові графіки з понеділка

ДТЕК повідомляє про планове відключення для проведення ремонтних робіт у Київській області 19-20 травня на весь день. В рамках цих робіт електропостачання буде припинено в Фастівському районі з 8:00 до 20:00 години. Мешканців просять попередньо зарядити свої телефони або мати павербанки.

Про це повідомляє сайт informator.ua.

Згідно з інформацією від Фастівської міської ради, світла не буде у селах Велика Снітинка, Оленівка, Млинок та місті Фастів. Графік відключення світла виглядає так:

19 травня з 8:00 до 20:00 світло буде відключене у селі Велика Снітинка на вулиці Київська.

20 травня з 8:30 до 20:00 буде обмежено електропостачання за наступними адресами:

У селі Оленівка – вулиці Громадська, Дружби, Миру, Центральна. У селі Млинок – вулиці К. Стеценка, Шевченка. У місті Фастів – вулиці Броварська, провулок Броварський, вулиці Івана Ступака, Козацької Слави, провулок Козацької Слави, Лисенка, Свято-Богородицька, А. Нестеренка, провулок А. Нестеренка.

Генеральний директор Yasno Сергій Коваленко наголошує, що українцям доведеться бути готовими до відключень електроенергії як улітку, так і взимку. Відключення світла на вихідних зазвичай будуть мінімізовані.

Проте обмеження будуть посилені в спекотні періоди, коли зростає споживання через роботу кондиціонерів. У ДТЕК відзначають, що потепління поліпшить ситуацію із споживанням електроенергії, але не відновить пошкоджені потужності українських електростанцій.

Для збереження графіку відключень Yasno радить:

Відвідати сторінку з графіками відключень електропостачання.
Ввести свою адресу або місцезнаходження на цій сторінці.
Завантажити файл з графіком на свій телефон.
Відкрити файл на телефоні для перегляду графіку відключень у разі потреби.
Додатково, ви можете роздрукувати графік і повісити його у під’їзді будинку, щоб ваші сусіди, зокрема ті, у кого немає доступу до інтернету, могли бачити години відключень.

Джерело.

Close