facebook

Потужна гроза накриє цілий регіон прямо завтра, жахлива негода суне в ці області: де буде дощ, град і вітер до 19 м/с

За прогнозом синоптиків, в більшості регіонів України вже настало метеорологічне літо, яке дарує нам теплу погоду з періодичними короткочасними дощами та грозами.

Як інформує “НВ”, синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці в facebook, розповіла про погоду завтра. За її прогнозом, по всій країні встановиться літня температура повітря, але подекуди пройдуть літні локальні дощі з грозами та буде сильний вітер.

“Буде весь час тепло в Україні. Завтра, та й до кінця тижня, денна температура повітря становитиме +22+28 градусів. Дощі. Найближчим часом найбільша ймовірність — Закарпаття, прикарпатські області, місцями Волинь, Рівненщина, Сумщина, Чернігівщина, Харківщина. На решті території України 22-го травня без істотних опадів. Карта внизу”, — зазначила синоптикиня.

“Синоптичний нюанс завтрашнього дня. У західних областях очікується сильний вітер південно-східного походження, можливі пориви до 15−20 метрів за секунду. Загалом — помірний. У Києві в середу буде тепла погода, максимально до +24+26 градусів. Дощі завтра малоймовірні, проте хмарність “хвоста” атмосферного фронту прикриватиме сонце, щоб не так напікало з незвички ще весняної. Перший якийсь відчутніший дощ пройде в столиці в п’ятницю”, — попередила Діденко.

Джерело.

Close