facebook

Кінець війни в Україні: українцям назвали рік і місяць, але до того буде радість

Кінець війни в Україні – українцям назвали рік і місяць


Мольфар Макс Гордєєв розповів, що незабаром в Україні можуть завершитися активні бойові дії, однак повного припинення війни поки не варто чекати.

Як він розповів в інтерв’ю УНІАН, найімовірніше, активні бойові дії можуть завершитися до жовтня 2024 року, але стабільний мир буде встановлено тільки після значних політичних змін у Росії.

“Бачу, що міжнародне співтовариство і далі чинитиме тиск, що призведе до ослаблення військового потенціалу Росії. Цей процес буде довгим і потребуватиме значних зусиль з боку України та її союзників. Після закінчення активних бойових дій почнуться складні переговори про відновлення і реінтеграцію окупованих територій, що також займе час”, – сказав мольфар.

Також він додав, що Україна продовжить посилювати свої повітряні та протиракетні оборонні системи.

“Міжнародні партнери активно допомагатимуть у цьому, постачаючи сучасне обладнання та технології. Це дасть змогу Україні ефективно захищатися від ракетних ударів і повітряних атак. Зміцнення оборонних систем відбуватиметься поетапно, і вже найближчими місяцями можна очікувати на значні поліпшення в цій галузі. Це також підвищить безпеку ключових міст та об’єктів інфраструктури”, – каже Гордєєв.

Джерело.

Close