facebook

Кінець війни в Україні: Зеленський назвав місяць та подробиці

Зеленський назвав місяць, коли в Україні закінчиться війна


В Україні триває війна, а разом із нею і спільна мобілізація. Українці чекають на закінчення війни та нашої перемоги. І ось Володимир Зеленський назвав місяць, коли у країні закінчиться війна. Про це повідомляють Телеграм-канали.

«Мирний план буде готовий у листопаді. Я поставив таке завдання», – повідомляє Володимир Зеленський. Президент додав, що на другому Саміті світу мають бути представники Росії.

Для захисту нашої країни потрібно 25 систем Patriot. «Щодо урядових змін, якщо вони відбудуться, ви обов’язково про це знатимете», — повідомляє президент.

Також він зазначив, що Україна отримає запрошення та членство в НАТО одразу після закінчення війни.

Мобілізаційна кампанія в Україні йде за планом, і на нових рекрутах навіть не вистачає тренувальних майданчиків.

Так, у глави держави запитали, як він оцінює хід мобілізації в Україні після двох місяців з моменту набуття чинності новим мобілізаційним законом. “Військові кажуть, що все йде згідно з їхнім планом”, – сказав Зеленський. Водночас президент зазначив, що в Україні недостатньо тренувальних майданчиків.

“Чи можна їх розширити? Вже йде розширення!” – сказав Зеленський. Також президент додав, що відбувається розширення тренувальної бази за кордоном. “Це одне із рішень нашої двосторонньої угоди з Польщею”, – сказав глава держави.

Джерело.

Close